неділя, 22 жовтня 2017 р.

Допис у соцмережі про важливу подію у житті класу

Шановні семикласники! Тут ви можете розмістити свої дописи, якшо не маєте доступу до Facebook

13 коментарів:

  1. Добрий день!
    Це Маша Лешкевич.
    День козацтва
    У минулу п'ятницю у нашому класi вiдбулося свято. То був день козацтва i ми зiбралися усi разом. Було заплановано багато рiзноманiтних конкурсiв та вiкторин, отже ми почали.
    Спочатку усi дiвчатка з нашого класу привiтали хлопцiв, а тодi розпочалося найцiкавiше.
    Першим конкурсом був захоплюючий "Крокодил": декiлька учасникiв виходили до дошки i по парам виконували кумеднi рухи, якi заздалегiть пiдготували дiвчатка. Смiху не було меж!
    Друга розвага складалася з того, що хлопцi iз заплющеними очима мали за п'ять крокiв дiстатися до стiльця, сiсти на нього i лопнути кульку, яка знаходилася на цьому стiльчику.
    Наше свято пройшло чудово! Усiм без винятку було весело та добре. Я сподiваюся, що у майбутньому ми ще багато разiв ось так добре проведено наш вiльний час!

    ВідповістиВидалити
  2. У минулу п’ятницю наш клас святкував день козацтва. Ми всі дружно та організовано зібралися у класі. Дівчата запланували цікаві й веселі конкурси та вікторини.
    Звичайно ми спочатку привітали наших ‘’козаків‘’, а потім почались розваги.
    Першим конкурсом був "Крокодил": двоє учасників виходили до дошки, і показували те що було написано на листку. Було доволі весело, адже вони лізли одне на одного та видавали дивні звуки.
    Друга розвага : на стілець клали надувну кульку і хлопці мали сісти на нього і лопнути. Але не все так просто. Їм зав’язували очі тканиною, і вони мали відійти на п’ять крокiв від стільця зробити десять обертів навколо себе, а лише потім сісти на нього.
    А під кінець розваг в нас був солодкий стіл.Усiм без винятку було весело та добре. Я сподіваюсь це не останнє наше з класом свято!

    ВідповістиВидалити
  3. День Козацтва
    У минулу п"ятницю у нашому класі відбулося грандіозне свято - "День козацтва". Це свято організували дівчата з нашого класу. Настав час і ми зібрались щоб відсвяткувати це свято. Дівчата запланували веселі конкурси.
    Свято розпочалось. Дівчата вишикувались рядом вишикувались та нас вітали. Очевидно було Зрозуміло, шо вони готувались заздалегіть. Першим конкурсом був "Крокодил". Двоє козаків виходили до дошки, і намагались зобразити що було написано у листі. Це було весело, адже вони малювали якісь химерні картини.
    Наступною розвагою був ще загадковіший конкурс. Спочатку на стілець клали повітряну кульку, і ми саме малисісти на них і луснути. Але це була не легка праця.

    ВідповістиВидалити
  4. Хлопцям спочатку Зав"язували очі, відводили декілька кроків То робилі десять обертів навколо себе, а на кінець луснути кульку.
    Після розвах ми сіли за солодкий стіл, було дуже солодко.Сподіваюсь ми надалі будемо проводити час разом

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую велике за таку розповідь!!!😉

    ВідповістиВидалити